ALLES OVER ONS TEAM

MEER DAN 10 JAAR GECOMBINEERDE ERVARING EN EXPERTISE


Cv instal is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, installeren en onderhouden van centrale verwarmingssystemen voor gebouwen en woningen. Dit kan zowel voor nieuwbouwprojecten als voor het vervangen of updaten van bestaande verwarmingssystemen.

Een centrale verwarmingsinstallatie bestaat doorgaans uit een verwarmingsketel om de temperatuur te regelen. Bij sommige installaties worden ook warmtepompboilers en warmtepompen gebruikt.

Het doel van een centrale verwarmingsbedrijf is om een efficiƫnt en betrouwbaar verwarmingssysteem te leveren dat aan de behoeften van de klant voldoet en tegelijkertijd energiezuinig is. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en het comfort in een woning of gebouw te verhogen.

Het werk van een centrale verwarmingsbedrijf kan ook het onderhoud en reparatie van bestaande verwarmingssystemen omvatten. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van verouderde onderdelen, het opsporen en oplossen van lekkages of het afstellen van de thermostaatknoppen om het systeem efficiƫnter te laten werken.

WAAROM KIEZEN VOOR CV-INSTAL

Cv instal is een ervare en dynamische firma. met gemotiveerde werknemers. Dit om de ervaring van de offerte tot de afwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De afwerkingsgraad is dan ook hoog en bij het vertrek laten we alles proper achter.

De naservice houden we zo kort mogelijk, zodat de tevredenheid zo het grootst blijft.

Onderhoud en reparatie


  Meet the team behind

  Jurgen Goolaerts

  Zaakvoerder

  Bjorn

  Monteur

  Timmy Persy

  Zaakvoerder

  ?

  Monteur / Depanage

  SNEL & BETROUWBAAR Verwarmingsonderhoud