WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Hulp op afstand


Hartelijk dank voor de snelle interventie op afstand. Ik moet niet speciaal thuis blijven om het probleem opgelost te zien


Familie Van Bogaert

Remote thermo controle


Om 16 uur is het 20 graden geworden.

Bedankt voor de hulp vandaag


Familie Cools

Ketel renovatie


Dag Jurgen,

Wij zijn tevreden van de werken en de installatie! Mooo werk.


Familie Van der keere

Snelle service


Bedankt voor de snelle service en de vriendelijke technieker


Familie De Cock

Ketel vervanging


Na een moeizaam vervanging door onvoorziene omstandigheden van de schouw, ben ik zeer tevreden met de gevonden oplossingen en de goede service.


Familie Janssens

Wij nodigen u graag uit voor uw referentie

Schrijf vrijblijvend uw ervaring.

 
 
 
 
 

PROJECTVOORBEELDEN

KETELRENOVATIE


Het vervangen van 2 oude toestellen (verwarming en sanitair warm water appart) door een toestel dat aan al de nieuwste normeringen en eisen voldoen.

De installatie wordt vervangen op 1 dag zodat er zo weinig mogelijk comfortverlies is.


Voor

Na

Project details


  • Deze klant geniet van een garantieverlenging van 10 jaar dus
    15 jaar in totaal.

  • De appbediening met zone ondersteuning door installateur. Geen stress meer om thuis te blijven of weekend, avond. We kunnen helpen vanop afstand.

  • Het sanitair comfort met maar liefst 20 L/min heeft niet alleen een geweldig gevoel van comfort maar ook in u portemonee. Minder warmwater nodig is op lager vermogen branden dus minder verbruik.


RENOVATIE BADKAMER


Het renoveren van een badkamer is een grote klus, maar het kan zeker de moeite waard zijn als het resultaat je bevalt. Voordat je begint met de renovatie, is het belangrijk om goed na te denken over wat je precies wilt bereiken met de renovatie. Wil je bijvoorbeeld alleen het sanitair vervangen, of wil je ook de vloer en wanden opnieuw betegelen? Het is ook goed om na te denken over je budget en hoeveel je kunt besteden aan de renovatie.

Vergeet ook niet om rekening te houden met de praktische aspecten van de renovatie. Zo is het handig om te weten hoe groot de badkamer is en wat de staat van de leidingen zijn. Als de leidingen achter de wanden en vloer verouderd zijn, kan het nodig zijn om deze te vervangen tijdens de renovatie.


Het is ook verstandig om professioneel advies in te winnen voordat je aan de slag gaat. Een professioneel bedrijf kan je helpen met het maken van een renovatieplan en het geven van advies over wat wel en niet mogelijk is. Zo weet je zeker dat je een badkamer krijgt die aan al je wensen voldoet en die bovendien voldoet aan alle bouwvoorschriften.

Als je eenmaal een plan hebt gemaakt en een budget hebt vastgesteld, kun je beginnen met het uitvoeren van de renovatie. Dit kan zelf gedaan worden, maar het is ook mogelijk om hiervoor professioneel hulp in te schakelen. Hoe je de renovatie ook aanpakt, het resultaat zal zeker de moeite waard zijn!

Voor

Na

Project details


  • Badkamerrenovatie is niet altijd een totaalconcept. Het kan evengoed zijn om een verbetering van comfort zijn.

  • Een badkamerrenovatie is een goede manier om de badkamer te moderniseren en de waarde van uw huis te verhogen.

  • Aangezien het moeilijker werdt om van de badkamer te genieten is er besloten om het bad te vervangen door een douche.

    Deze keuze werdt samen met de klant besproken om dit te doen met een grote doucheplaat en als afwerking voor de muur een acryle plaat en een vast scherm.