ONZE SPECIALITEIT BEVAT

VERWARMING


Het is duidelijk dat het comfort van de toekomst een belangrijke factor is in het leven van mensen. Door te investeren in het comfort van de toekomst, kun je ervoor zorgen dat mensen zich beter voelen en beter functioneren.

Er zijn verschillende manieren waarop je in het comfort van de toekomst kunt investeren, afhankelijk van wat voor jou belangrijk is. Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in energiezuinigheid, kun je investeren in duurzame energiebronnen of energiebesparende technologieën. Als comfort voor jou betekent dat je verbonden wilt zijn met de wereld om je heen, kun je investeren in technologie die je daarbij kan helpen, zoals slimme huisautomatisering of een goede internetverbinding.

Door te investeren in het comfort van de toekomst, kun je ervoor zorgen dat mensen zich beter voelen en beter functioneren, wat op de lange termijn goed is voor iedereen.

  • Welke soort verwarming past het beste bij uw huis? Sommige verwarmingssystemen zijn beter geschikt voor bepaalde huizen of situaties. Bijvoorbeeld, warmtepompen zijn meestal het meest efficiënt in huizen met een goede isolatie, terwijl gasverwarming meestal de goedkoopste optie is voor huizen met een gasaansluiting.


  • Wat zijn uw budget en energie-efficiëntiebehoeften? Het installeren van een nieuw verwarmingssysteem kan duur zijn, dus het is belangrijk om te weten hoeveel u kunt uitgeven. Bovendien zijn sommige verwarmingssystemen efficiënter dan andere, wat kan helpen om uw energiekosten op de lange termijn te verlagen.

SANITAIR


Een sanitaire installatie is niet zomaar leidingen trekken zoals altijd gezegd wordt.

Het is kijken om dit zo efficient mogelijk te doen om de overbodige verliezen van warmte te beperken, het afvalwatertraject zo minimaal mogelijk te houden om verstroppingen te vermeiden. Maar het is ook het zo nauwkeurig mogelijk klaarsteken zodat de afwerking gegarandeerd kan zijn.

Ook meegaan met nieuwe technologieën zijn zeker aan de orde voor het hoogste comfort.


  • Meedenken met de klant bij het vernieuwen van de badkamer is zeker even belangrijk dan het uitvoeren.


  • Vernieuwde technologie doorpraten met de eindgebruiker zodat de vernieuwing voldoende lang mee kan gaan. Ondersteuning bij de keuze van de klant is dus heel belangrijk.

  • Bepaal op voorhand het juiste budget zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de werken.

ONDERHOUD


Het onderhoud van een verwarmingsketel is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ketel efficiënt blijft werken en om problemen te voorkomen. Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om de ketel in goede staat te houden, zoals het regelmatig inspecteren van de ketel op lekkages of andere problemen. Het is echter aanbevolen om professioneel onderhoud te laten uitvoeren door een gekwalificeerde technicus om ervoor te zorgen dat de ketel in topconditie blijft. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de ketel grondig gecontroleerd en worden eventuele problemen opgelost voordat ze tot grotere problemen kunnen leiden.


  • Zorg ervoor dat de thermostaat correct is afgesteld. Als de thermostaat niet correct is afgesteld, kan dit leiden tot een onnodig hoge energierekening.


  • Laat de verwarming regelmatig inspecteren door een professioneel bedrijf. Zij kunnen eventuele problemen op tijd opsporen en repareren. Maak de verwarming regelmatig schoon. Zo blijft de verwarming efficiënt werken en kunt u eventuele problemen op tijd opmerken.

ONS PROCES

01.


Klantenbezoek


Bij het klantenbezoek komen we terplaatsen om de huidige situatie in kaart te brengen.

We bespreken de comfortwensen en technologie naar wensen van de klant.

02.


Offerte opmaak


We maken een gedetalieerde en volledige offerte op maat van ieders behoefte.

Deze worden naar de klant gestuurd en opgevolgd voor eventuele aanpassingen.


03.


Plaatsen installatie


De installatie word geinstalleerd door één van onze team's.

Deze mensen worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technologie.


04.


Naservice


De installatie komt in ons platform voor opvolging.

Dit gaat zowel over het onderhoud maar ook het voorkomen van eventuele storingen.